Вистояли Майдан – вистаємо і переможемо у війні!

Вистояли Майдан – вистаємо і переможемо у війні!

Вже не вперше в історії України прагнення українського народу жити у своїй вільній незалежній державі наштовхується на лютий опір з боку росії, яка упродовж століть знищувала нашу країну, заперечуючи нашу незалежність, історію, мову, традиції. Українці змушені брати в руки зброю, щоб чинити опір оскаженілому північному сусідові. 

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України.

Помаранчева революція стала першим рішучим «Ні» всім, хто хоче перетворити незалежну Україну на свою колонію, наш народ став на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, відновлюючи своє право на гідне життя за принципами демократичного, правового, цивілізованого світу.
Завдяки Революції Гідності Україна отримала новий шанс для цивілізаційного вибору, руху до демократії, очищення від рудиментів тоталітарного й людиноненависницького комуністичного минулого. 
Гідність людини є однією з найважливіших особистісних цінностей, закріплених у багатьох правових актах, у тому числі міжнародних.
2022 року День Гідності та Свободи набуває ще більш символічного значення під час повномасштабного вторгнення російської федерації. Українці продовжують демонструвати, що готові відстоювати свою свободу не лише у боротьбі із деспотичною владою, але й у війні із безпринципним загарбником.

З Днем Гідності та Свободи

З Днем Гідності та Свободи

Сьогодні відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день є визначальним для нашої країни,…

Детальніше
Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Шановні військовослужбовці! Вітаю вас із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних…

Детальніше
З днем юриста!

З днем юриста!

Дорогі юристи, Вітаю вас з нагоди професійного свята! Ваша робота вимагає величезної мудрості,…

Детальніше