День працівника соціальної сфери.

День працівника соціальної сфери.
Сьогодні — День робітників соціальної сфери України!
Соціальний працівник – це посередник між суспільством та особистістю. Соціальний працівник – це безперервна самовдосконалення, це висока відповідальність перед суспільством за долю людей, які довірили свої проблеми та потребують допомоги.
Соціальна робота як професія має ще одну ключову особливість: вона включає в себе елементи різних професій. Фахівець в цій сфері може працювати соціальним інспектором, психологом, працівником соціального центру, соціологом, фахівцем служби зайнятості і т.д. Ви не повірите, але соціальний працівник – це «універсальний боєць».
Кожен із соціальних працівників, віддає часточку своєї душі іншим людям, працює на благо нашого народу та робить безцінний внесок у розвиток нашої держави.
Низький уклін вам за вашу складну та благородну працю!
Бажаю, щоб кожен день на роботі приносив щиру людську подяку та радість. Бажаю завжди триматись впевнено та бадьоро, у будь-якій справі досягати бажаних результатів та успіху, а з кожною людиною знаходити спільну мову. Хай робочі будні будуть легкими, а вихідні — яскравими. Безмежної любові близьких та щирої поваги оточуючих. Радості, здоров’я та задоволення від кожного МИРНОГО дня!
З Днем Гідності та Свободи

З Днем Гідності та Свободи

Сьогодні відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день є визначальним для нашої країни,…

Детальніше
Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Шановні військовослужбовці! Вітаю вас із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних…

Детальніше
З днем юриста!

З днем юриста!

Дорогі юристи, Вітаю вас з нагоди професійного свята! Ваша робота вимагає величезної мудрості,…

Детальніше