Вітаю з Днем вихователя і дошкільного працівника!

Вітаю з Днем вихователя і дошкільного працівника!
Вихователь! Завжди дарує світло. Він вчить любові, жити в доброті.
День вихователя та всіх дошкільних працівників – загальнодержавне свято, яке проводиться 25 вересня. Свято засноване на честь зведення першого дитячого садка. Який був відкритий у 1863 році стараннями Софії Люгибель.
Вихователь, наставник – ці поняття можна віднести до вічних. Вихователь- це більше ніж професія, це дивовижне покликання. Не можна стати вихователем просто так, потрібно щиро любити дітей. Скільки існує людство, стільки буде існувати поняття «вихователь».
Є великий плюс професії вихователя, вона дає можливість заглянути в дивовижну країну дитинства. Ми, дорослі швидко забуваємо цей чарівний світ, який набагато цікавіший, відвертіший, безмежніший ніж світ дорослих. Завдання вихователя – не зруйнувати цю дитячу ілюзорність, влитися в неї, розмовляти з дітьми на одній мові. Про таких і кажуть «вихователь від Бога»!
Дякуємо за вашу максимальну відданість, за нелегку працю, за доброту сердець і чуйність душі, за розуміння й підхід до кожної дитини, за добре виховання, за цікаві захоплення та чудові ігри. Нехай вами буде виховане ще не одне покоління, нехай ваші серця ніколи не втомляться від чудової праці і турботи про дітей. Будь ласка, продовжуйте цю неймовірну роботу!
З Святом вас! Все буде Україна!
З Днем Гідності та Свободи

З Днем Гідності та Свободи

Сьогодні відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день є визначальним для нашої країни,…

Детальніше
Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Шановні військовослужбовці! Вітаю вас із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних…

Детальніше
З днем юриста!

З днем юриста!

Дорогі юристи, Вітаю вас з нагоди професійного свята! Ваша робота вимагає величезної мудрості,…

Детальніше