Андрій Стріхарський взяв участь у Волинській регіональній платформі щодо становлення органів місцевого самоврядування

Андрій Стріхарський взяв участь у Волинській регіональній платформі щодо становлення органів місцевого самоврядування

Завершилась робота Волинської регіональної платформи щодо актуальних питань становлення органів місцевого самоврядування в умовах нового адміністративно-територіального устрою, яка відбулася в смт. Турійськ Волинської області за участі народних депутатів із Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Про це повідомив народний депутат України від фракції Слуга народу, член профільного комітету Андрій Стріхарський у коментарі РБК-Україна.

«В рамках Волинської регіональної платформи обговорили проблемні питання розвитку ефективного місцевого самоврядування, а також практичні аспекти формування спроможних територіальних громад», – зазначив Андрій Стріхарський.

За словами народного депутата, під час візиту на Волинь вони з колегами відвідали об’єкти Великого будівництва в Турійській громаді – загальноосвітню школу I-III ступенів, де навчається близько 400 дітей.

«На цей об’єкт було виділено 20 мільйонів гривень, на які зроблено утеплення фасаду школи, нові перекриття даху, проведено благоустрій, побудовані спортивні майданчик та нове футбольне поле зі штучним покриттям. Також побували на другому об’єкті – місцевій гімназії, де навчається понад 600 дітей. І на цей об’єкт також передбачено 20 мільйонів гривень і він вже зареєстрований на платформі Державного фонду регіонального розвитку. Робимо все задля створення найкращих умов для навчання наших дітей. Програма Велике будівництво направлене на будівництво шкіл, лікарень і розбудову якісної інфраструктури в кожному куточку України для підвищення рівня життя кожного українця», – заявив Андрій Стріхарський.

В рамках робочого візиту політик також відвідав фермерське господарство «Перлина Турії», де ознайомився з великим тваринницьким комплексом із сучасними методами ведення молочного господарства. «З впевненістю можна сказати, що це фермерське господарство є взірцевим для аграрного сектору нашої держави», – підкреслив Стріхарський.

З Днем Гідності та Свободи

З Днем Гідності та Свободи

Сьогодні відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день є визначальним для нашої країни,…

Детальніше
Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Шановні військовослужбовці! Вітаю вас із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних…

Детальніше
З днем юриста!

З днем юриста!

Дорогі юристи, Вітаю вас з нагоди професійного свята! Ваша робота вимагає величезної мудрості,…

Детальніше