Робоча зустріч в Мліївської ОТГ

Робоча зустріч в Мліївської ОТГ

Робоча зустріч в Мліївської ОТГ пройшла досить конструктивно. Мій візит в село Старосілля розпочався із зустрічі з сільським головою Василем Микитенко. Ми обговорили проекти соціально-економічного розвитку, які плануються в Мліївської ОТГ. Був проведений огляд об’єкта, який пропонується до включення в програму соціально-економічного розвитку . Йдеться про реконструкцію частини адміністративної будівлі під центр надання адміністративних послуг по вул. Грушевського, 2.
Далі разом з сільським головою ми поїхали  до Мліївського ліцею № 1 по вул. Данила Кушніра, 71. Детально обговорили проект реконструкції спортивного майданчика для мініфутболу з облаштуванням штучного покриття на території ліцею.
Нагадаю, що цього тижня за мого сприяння було передано до центрів соціальних служб Городищенського району, у тому числі і до Млієвської територіальної громади, гуманітарну допомогу у вигляді інвалідних візочків, дитячих візочків, дитячих іграшок, одягу, предметів особистої гігієни, а також інших предметів вжитку для осіб, що перебувають у складних життєвих обставинах.
Мені дуже приємно, що моя робота не залишилася непоміченою. Дякую за вручену подяку від Територіального центру соціального обслуговування, а також за книгу Юрія Мариновського «Семеренки/Симиренки з славної Городищини» у подарунок.

 

З Днем Гідності та Свободи

З Днем Гідності та Свободи

Сьогодні відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день є визначальним для нашої країни,…

Детальніше
Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Шановні військовослужбовці! Вітаю вас із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних…

Детальніше
З днем юриста!

З днем юриста!

Дорогі юристи, Вітаю вас з нагоди професійного свята! Ваша робота вимагає величезної мудрості,…

Детальніше