Наказ Міністерства розвитку громад та територій України

Наказ Міністерства розвитку громад  та територій України
Міста, села та селища України повинні розвиватися! Я зроблю все,  щоб люди отримали реальні покращення життя в своїх населених пунктах. Щоб ремонтувалися дороги, школи, дитячі садки, щоб з’являлися нові стадіони та все те, що робить життя комфортнішим.
 Наказом Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова мене включено до складу Комісії Мінрегіону, яка займається розглядом пропозiций та підготовкою рекомендацій щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів соціально-економічного розвитку регiону‼️
 Комісія розглядає та за результатами розгляду надає рекомендації щодо розподілу коштів і реалізації  відповідних проектів, які поліпшать життя людей в регіонах.
Пріоритетність фінансування проектів за рахунок субвенції визначається комісією з урахуванням кількості населення, на яке поширюється позитивний вплив реалізації проектів.
Рішення комісії вважається прийнятим, якщо за нього проголосувала більшість присутніх на засіданні членів комісії. І зі свого боку я обіцяю  працювати над тим, щоб інтереси моїх виборців були враховані.
Дякую за довiру! Це величезна відповідальність і можливість зробити життя людей кращим! Побудуємо щасливе майбутнє для наших дітей вже сьогодні!

З Днем Гідності та Свободи

З Днем Гідності та Свободи

Сьогодні відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей день є визначальним для нашої країни,…

Детальніше
Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Вітаю із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних військ!

Шановні військовослужбовці! Вітаю вас із Днем ракетних військ і артилерії, та Днем інженерних…

Детальніше
З днем юриста!

З днем юриста!

Дорогі юристи, Вітаю вас з нагоди професійного свята! Ваша робота вимагає величезної мудрості,…

Детальніше